Treningssamling i Cambrils

Sesongen 2020 er ordentlig i gang og for andre gang denne vinteren er hele laget samlet. Denne gangen til 12 dager trening på den spanske landeveien,  rundt den lille byen Cambrils i provinsen Tarragona.

Det ble gjort noen endringer i laget i fjor, og vi har blitt et yngre lag i 2020.   Det gjelder også i ledelsen, hvor Sindre Eid Hermansen har tatt over ansvaret fra Adrian Gjølberg. Sindre er stolt over å få anledning til å lede dette laget som har rekruttert 16 syklister opp til de to øverste proffnivåene. Og planen er å føre minst en mann opp ett nivå også i år. «Vår ambisjon er å være det førende kontinentallaget i Europa, og å rekruttere minst en rytter til neste nivå hvert år. Det var målsetningen vi satt opp sammen med Birger, støtteapparat og ryttere tidligere i høst, og det er det vi jobber for».

Hovedfokus for samlingen er å samle kilometer og bygge samholdet i et nytt lag. Foreløpig ser det veldig bra ut, og praten går høylytt både i bakker og rundt middagsbordet.

Like høylytt var det ikke under dagens trening, hvor vi kjørte bakketest i Villaplana. Vi kan ikke bare ha det koselig, vi må også kjenne på råskapen vi trenger for å vinne sykkelritt. Og den så vi på flere av gutta idag.

Vi gleder oss til sesongstart!