Tour de Normandie – 4. etappe

Etter en meget tøff dag med mye jobb  front av feltet i går, så var det en viss fare for at  årets tøffeste etappe i Tour de Normandie kunne bli knallhard for Jokerne. Stian Remme, som har tapt mye tid sammenlagt på grunn av velt, gikk i et tidlig bruddforsøk, men ble hentet inn. Etter rundt 40 km gikk det et 16-mannsbrudd som rask opparbeidet seg et forsprang på over 2 minutter. I front av feltet jobbet Team Raleigh hardt for å hente inn utbryterne. Bruddet ble som ventet hentet inn igjen og til slutt var det Anthony Charteau (Team Europcar) som gikk seirende ut.

-Vi har hatt litt marginene mot oss på grunn av mange velt, men jeg føler at vi er sterke som lag, forteller Gino Van Oudenhove. -Når det er 2 mil igjen så sitter vi igjen med 5 ryttere, men gårsdagens hardkjør viste seg på slutten og vi falt litt igjennom, fortsetter han.

-Det blir litt sånn god gammeldags Tour de Normandie, der de sterkeste overlever. Men det er to dager igjen og vi gir oss ikke. Nå skal vi ikke henge med hodet, for vi vet at alt kan skje de to neste dagene.

Lørdagens etappe blir også en tøff affære, men med en god natts søvn, er en etappeseier ikke noe umulighet.

-Stian Remme prøvde seg i dag og ser bare sterkere og sterkere ut. Resten av gutta gjør også en veldig god jobb. I morgen blir det andre som får svi og da kan det fort være vår tur, sier Oudenhove.

Med dagens resultater tapte også Vegard Breen en del sammenlagt og må som de andre fra Joker Merida satse på etappeseier.

Dagens resultater finner du her med en gang de blir gjort tilgjengelig.