Tour de Normandie – 1. etappe

Dagens Tour de Normandie ble preget av en rekke stygge velt, der dessverre også Joker Merida-ryttere var involvert. Etter å ha hentet inn dagens brudd, som en stund var oppe i nesten 6 minutter, begynte kjøret for alvor i hovedfeltet. Men som vanlig startet også kaoset som så ofte kjennetegner Tour de Normandie.

Med 4 km igjen av rittet gikk Stian Remme, sammen med en rekke andre ryttere, i bakken, men det var bare starten på det som ventet.

Stian Remme-Vi var i gang med et fint opptrekk for Kristoffer Skjerping, som lå i 5. posisjon da det var rundt 500 m igjen, da noe forårsaket en velt lengst fremme. Både Reidar Borgersen og Skjerping ble dratt med i velten, men det ser heldigvis ut som om de kom seg unna de verste skadene, forteller Gino Van Oudenhove.

-Skjerping er skikkelig skrapet opp, så vi får se hvordan han føler seg i morgen, sier Oudenhove videre. -Stian Remme er på vei inn han også, så tror alt står bra til.

Både Skjerping og Borgersen får selvfølgelig samme tid som vinneren, da velten skjedde så nærme mål.

Sammenlagt ser det, til tross for uhellene, meget bra ut. Reidar Borgersen ligger på en foreløpig 13. plass, 18 sekunder bak Fabio Silvestre. Totalen ser du her