Seier til Søren Wærenskjold!

Etter første etappe av Tour of Rhodes så er sesongens første seier et faktum!
På en dag hvor vi lot vår beste spurter Herman Dahl stå over grunnet forkjølelse, så var vi ikke nevneverdig bekymret over spurtstyrken. Vi hadde både Røinås og Wærenskjold med, og vi vet at de kan spurte. At de to skulle spurte inn til første og tredjeplass var nok likevel litt over forventningene!

Fra start idag gikk det et lite brudd hvor vi ikke var med, og våre gutter var derfor friske og raske når feltet startet på de 4 rundene a 18km. Runda bød på noen tekniske utfordringer, og heldigvis klarte våre menn å holde seg unna uhell. Mot slutten gikk det avgårde små grupper, og det var nære på at en gruppe med Håkon Aalrust skulle spurte om seieren. 1km før ble feltet samlet, og Fridtjof Røinås gjorde klart for spurt da vår førstespurter Søren Wærenskjold ikke var å se. Med 500m til mål dukket han plutselig opp fra intet, og Fridtjof kunne åpne spurten tidlig for å skyte ut Søren. Den benyttet Søren til det fulle, og vant med en sykkellengde på Christian Koch fra Lotto Kern Haus.

«Jeg har fra første samling sett at vi har en rå gruppe med ryttere, og hatt troen på at vi skal kjøre inn resultater i år. Allerede fra forrige søndag på Rhodos GP så jeg at noe var på gang. Aller mest er jeg imponert over hvordan gutta kjører sammen, og at alle tar sin del av jobben undeveis. Da holdt det til andreplass. I dag holdt det til seier. Det er en sesongstart vi kan være stolte av!»

https://www.procycling.no/uci-seier-for-joker-han-er-i-praktslag/https://firstcycling.com/race.php?r=844&y=2020&k=1&e=01