Håkon Lunder Aalrust

Fødselsdato: 05/01/1998
Nasjonalitet: Norge
Fra: Asker

Twitter: @haakonaalrust
Instagram:
@haakonaalrust

Statistikk

Årets sykkelsesong er nå avsluttet, men neste års sesong er er allerede godt planlagt for Sondre Midtsveen som har nå signert kontrakt med talentfabrikken, Joker Fuel of Norway, for sesong 2020. 

Aalrust har syklet aktivt siden jeg var 10 år, startet i Asker CK og har vært innom Glåmdal SK og Ringerike SK i forbindelse med skolegang på NTG Kongsvinger/Bærum. 
Startet med terrengsykling, men gått over til landevei. Liker godt å sykle cyclocross på høsten.
Her vært heldig å få sykle sine 3 første år som senior i kontinental laget Team Coop, hvor han har utviklet seg sakte men sikkert i retning drømmen om å bli proff. Høydepunktet så langt har nok vært å få en dag i den gule trøya i Tour d’ L’Avenir i 2018 og seier i ProKermesse Geraardsbergen. 

«I 2020 ser jeg frem til å få nye utfordringer og å være en del av ett nytt og spennende Joker Fuel of Norway lag. Tanken bak lagbyttet er å prøve noe nytt og forhåpentligvis ta nye store steg de neste årene. 
Jeg forventer at vi skal kjøre sterkt som lag, og jeg har stor tro på den gruppen som er sammensatt. Jeg håper å kunne bidra sterkt både på og av sykkelen, og tror 2020 sesongen blir bra!»

Håkon Lunder Aalrust
Desember, 2019