Andreas Staune-Mittet

Fødselsdato: 09/11/1998
Nasjonalitet: Norge
Fra: Lillehammer

Twitter:@Mittet98
Instagram: @Andreasmittet

Årets sykkelsesong er nå avsluttet, men neste års sesong er er allerede godt planlagt for Andreas Staune-Mittet som har nå signert kontrakt med talentfabrikken, Joker Fuel of Norway, for sesong 2020. 

Andreas Staune-Mittet  er oppvokst i en idrettsfamilie med tre yngre søsken, hvor han har hatt glede av å drive med langrenn og sykkel. Andreas  ble hektet på landeveissykling som 13-åring og opplever å ha jobbet seriøst og hardt for å utvikle seg til den rytteren han har blitt. Frem til sommeren 2019 har han hatt en lærerik periode i Lillehammer CK før han valgte å bytte til Ringerike SK.

 Andreas Staune-Mittet har hatt et tett og godt samarbeid med Tom Pedersen siden slutten av NTG-tiden. Med Tom har han utviklet seg både som syklist og menneske. I treningsarbeidet til Andreas er langrenn en stor del av hans rutine, og «funfact» er at han har meldt seg inn i Lillehammer Skiklubb og håper å få gått ett norgescup-renn denne vinteren for moro skyld. 

“I Joker Fuel of Norway skal jeg oppleves som en kjøresterk rytter, god klubbkamerat og et godt forbilde. Jeg er takknemlig for muligheten Joker gir meg for å nå målet om å bli proffsyklist. Som person er jeg svært sosial, seriøs, hardtarbeidende og villig til å lære og gjøre det som skal til. Jeg gleder meg til å ta fatt på sesongen 2020 og fortsette arbeidet med en sulten, spennende og lidenskapelig gjeng både på sykkelsetet, i støtteapparatet og i ledelsen!”

Andreas Staune-Mittet
Desember, 2019