Rittrapport: NC Sandnes

Herman Dahl med to seire i Sandnes.

Denne helga var store deler av den norske eliten samla til Norgescuphelg i Sandnes, hvor det ble kjørt ranking gateritt på lørdag og fellesstart Norgescup på søndag. Første norgescup i Skien gikk vi dessverre glipp av grunnet Bretagne og Jura, men denne gang stilte vi mannsterke med 6 mann til start. Våre menn var Herman Dahl, Fridtjof Røinås, Henrik Evensen, Aksel Fischer Aasheim, Markus Hoelgaard, Iver Knotten (endelig tilbake etter sykdom!) og Ole Forfang (som måtte stå over grunnet forkjølelse).

Vi fikk ei meget bra helg i Sandnes, både med tanke på miljø, trening og resultater. På lørdagens gateritt vant Herman Dahl foran Olav Hjemsæter og Fridtjof Røinås, mens på søndag vant Herman Dahl foran samme Olav Hjemsæter og Håkon Lunder Aalrust.

Begge dager var vi ikke bare fornøyd med resultatet, men også hvordan vi kjørte som lag. Og vi syns det var gøy å konkurrerer mot norgeseliten i fantastisk vestlandsvær og se unge og eldre talenter kjøre offensive og fine sykkelritt. Takk til konkurrentene for to fine konkurranser, og takk til Sandnes Sykleklubb for et flott arrangement!

Vi er klare for Tour of Norway på onsdag!

Bilder

spurt sykkel
Herman Dahl vinner spurten, mens mange går ned i asfalt og gjerder i kampen om seieren. God bedring til de uheldige! Foto: Pål Westgaard

 

Wattfiler

Hva koster det å vinne gateritt og å kjøre NC? Se gjerne gjennom watt fra Herman Dahl, Fridtjof Røinås og Markus Hoelgaard fra helga nedenfor.

Gateritt lørdag

NC søndag

Lenker