Ledergruppen for 2018 er klar: Stian Remme ny sportsdirektør i Joker Icopal

En ny sykkelsesong står snart for døren, og Joker Icopal går inn i ny sesong med en ny ledergruppe. Adrian Gjølberg ble tidligere i høst presentert som ny sportsdirektør. I dag kan vi presentere nok en tidligere rytter inn i ledelsen: Stian Remme er klar som sportsdirektør.

Begge sportsdirektører har altså en fortid som ryttere på laget, og nettopp dette med kultur, tradisjon og arv er viktige begreper som vi er opptatt av å videreføre, sier prosjektleder for sykkel i Interspons, Anders Eia Linnestad, og fortsetter: -både Adrian og Stian har mange års erfaring fra sykkelsetet, men har de siste sesongene også jobbet som sportsdirektører for andre lag. Vi er glade for å ha med oss to personer med mye rutine og erfaring.

Stian Remme syklet for laget i 2009 til 2013, de tre siste sesongene sammen med Adrian Gjølberg.

ryttere-ledere

Ikke bare ryttere til World touren
Det ble tidligere i høst også kjent at Gino Van Oudenhove forlater laget til fordel for sportsdirektør-jobb i Dimension data. I løpet av lagets 13 år på landeveien har en lang rekke med ryttere blitt rekruttert til lag på Pro kontinental eller World tour nivå. Vi er derfor stolte av å også kunne rekruttere en sportsdirektør til et av de aller største internasjonale lagene. At Gino også gjenforenes med vår tidligere rytter, Edvald Boasson Hagen, er ekstra hyggelig, sier Eia Linnestad.

Aareskjold nytt tilskudd på trenersiden
-Vi er for øvrig svært glade for å få med oss Espen Aareskjold i ledergruppen. Aareskjold blir en viktig bidragsyter på trenersiden og når det gjelder sykkeltilpasning. Han vil sammen med Reidar Borgersen koordinere lagets treningsopplegg. Aareskjold og Borgersen vil også fungere som assisterende sportsdirektører ved enkelte ritt i løpet av sesongen, avslutter Eia Linnestad.

Joker Icopal innleder i dag den første av tre treningssamlinger før 2018-sesongen. Årets første samling er lagt til Costa Blanca i Spania, mens samlingene i Januar og Februar som tidligere er lagt til Mallorca.

Joker Icopal ledergruppe:

Anders Eia Linnestad (prosjektleder)
Adrian Gjølberg (sportsdirektør)
Stian Remme (sportsdirektør)
Reidar Borgersen (coach / assisterende sportsdirektør)
Espen Aareskjold (coach / assisterende sportsdirektør)

Ryttere 2018:
Ole Forfang
Henrik Evensen
Herman Dahl
Bjørn Tore Hoem
Markus Hoelgaard
Carl Fredrik Hagen
Aksel Fischer Aasheim
Iver Johan Knotten
Rasmus Fossum Tiller
Kristoffer Skjerping
Fridtjof Røinås
Andreas Vangstad