Etter rittet: Uno-X Development Weekend

En variert og spennende ritthelg i Uno-X Development Weekend er over.

Fredagens Hafjell GP med en 22 km lang tempo endte uten de beste resultatene for våre gutter. Andreas Vangstad, Bjørn Tore Hoem, Kristoffer Skjerping og Ole Forfang stilte til start, og fullførte på henholdsvis 17, 36, 12 og 38 plass. Martin Toft Madsen fra BMS Almborg Bornholm tok seieren foran Mikkel Bjerg og Johan Pejtersen. 

Lørdag ventet Lillehammer GP, en kupert og krevende løype i og rundt Lillehammer. Her var vi med å kjempet både i brudd som gikk avgårde og i avslutningen. Carl Fredrik Hagen var med i ledergruppen i finalen, men dessverre endte det ikke med det helt store resultater, da Hagen syklet inn til en åttendeplass. Alexander Kamp tok seieren.

Søndagens Gylne Gutuer skulle by på 57 km med krevende gruspartier, fordelt på 28 sektorer. Bjørn Tore Hoem var med i et tidlig brudd, men ble hentet etter 75 kjørte kilometere. Rasmus Fossum Tiller hadde en veldig uheldig dag på sykkelen, da han punkterte hele tre ganger. Mot finalen kom Markus Hoelgaard seg med i et brudd som talte åtte ryttere. Det ble en støtecup mot slutten, der også Markus prøvde seg ved noen anledninger. Til slutt var det Hoelgaard, Resell, Philipsen og Von Falsach som kjempet om seieren, der Philipsen ble dagens sterkeste. Markus Hoelgaard fullførte på en tredjeplass


Foto: Uno-X Development Team

Neste ritt for oss blir Kampioenschap van Vlaanderen fredag 14. september!
RESTEN AV SESONGPLANEN FINNER DU HER