Etappeseier og sammenlagtseier til Søren!

Etter seier på første etappe satt vi med en gul ledertrøye å forsvare i resten av rittet. Det er et ansvar vi med glede tar på oss, selv om vi vet at det koster. På andre etappe forsvarte vi den sterkt, og Søren spurtet inn til 3.plass. Før siste etappe ledet han med 10 sekunder på 2.plassen, og på rittets tøffeste etappe med 2000 høydemeter så visste vi at det ville bli en tøff jobb.


For oss startet dagen fint med et mindre brudd vi kunne kontrollere. Når bakkene begynte så startet selvfølgelig angrepene fra Uno X og flere. De farligste var Torstein Træen og Colin Stüssi fra Voralberg, og over siste bakke hadde de 2.15 på våre gutter som ledet et lite felt som jaget de foran. De to tok ytterligere sekunder nedover bakkene, og våre 6 mann måtte jage helt til mål for å hente utbryterne. Vi sparte Søren hele veien til spurten slik at han skulle sikre bonussekundene over målstreken, og gutta hentet bruddet oppskriftsmessig ved 1,5km til mål. Søren kunne dermed spurte inn til sin andre etappeseier og sikre seieren i sammendraget.
På pallen beskrev Søren hvordan det har vært:»Jeg fikk min første UCI seier på søndag, og laget har virkelig vært fantastiske hele veien. Idag jobba vi virkelig som et lag, og jeg følte meg bra hele veien helt inn til mål. Det har vært et fantastisk ritt for meg og for laget, og vi ser fram til flere slike seire i år!»


https://www.procycling.no/waerenskjold-med-storeslem-pa-rhodos/
https://firstcycling.com/m/race.php?r=844&y=2020
https://drive.google.com/drive/folders/10Vzg4deBK_DRvItja6PITKxxrqFEnnCk